BunaderNorske bunader symboliserer frihet, romantikk og nasjonal tilhørighet. Det flottet plagget kan bæres under nasjonaldagen vår, i dåp, i bryllup og andre store markeringer og begivenheter livet byr på. For å finne en bunad som passer akkurat deg og dine behov, er det viktig å ta hensyn til flere ting.

Det finnes nemlig en spesiell «oppskrift» som skal følges for å lage en bunad. Alle bunader blir montert med sømmingsmonn, slik at den kan legges ut i ettertid. Mange får for eksempel bunader som konfirmant, og da er det viktig at man tilpasser for fremtidig vekst ved å legge målene riktig, og sørge for nok stoff til senere utjusteringer.

Bunadene blir levert av norske systuer av syersker med bred erfaring innenfor bunadssøm. Mange av syerskene  har over 30 års erfaring, samt utdanning innenfor draktsøm. Det kreves nøye håndarbeid for at hver eneste bunad og skjorte skal bli helt perfekt.

Vi er opptatt av å levere bunader som er sydd helt etter boka, og vi er stolte av bunadene som leveres til våre kunder. Vi har passform- og kvalitetsgaranti, slik at du kan være trygg på at nettopp din bunad både ser og sitter perfekt på.

- Vi har kvaliteten du forventer på din bunad

Motta en ekte bunad- pengene tilbake garanti